Evo kako izgleda Veljkov sin: Anastasija nije mogla da sakrije pa sve iznenadila
Breaking News

Evo kako izgleda Veljkov sin: Anastasija nije mogla da sakrije pa sve iznenadila

Evo kako izgleda sin Veljka i Bogdane Ražnatović. Anastasija nije mogla da sakrije: Ceca Ražnatović je postala baka i medijima se brzo proširila ta vijest.

Dobila je unuka kojem su dali ime Željko. Anastasija je postala tetka, a pri izlasku iz por0dilišta je priznala na koga Željko liči. Rekla je da je Željko isti Veljko i da su plakali od sreće kada su vidjeli bebu.

+Bonus: “Prije neku noć, oko 11 sti naveče neko mi kuca na vrata.  Nisam otvorila naravno jer je kasno i nisam nikoga očekivala.  Pitala sam ko je, a muški glas se javio i rekao mi da sam naručila picu.

Rekla sam da nisam naručila picu, ali on nastavlja da navaljuje da otvorim. Sumnjivo mi sve to bilo, znam da dostavljači ne rade ovako kasno. Na ulici vidim samo jedno auto koji nema nikakvu oznaku, a imao bi da je dostavljač.

Pogledam kroz špijunku, ne vidim nikoga jer se sklonio sa strane.  Rekla sam mu da ode jer mu neću otvoriti vrata i zvat ću policiju.  Otišao je. Pogledam kroz prozor izlazi neki čovjek u tamnoj odjeći, nije nosio picu.

Sutradan saznajem da je opljačkana kuća u komšiluku. Dala sam izjavu povodom toga. Sreća, pa nisam otvorila vrata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *