Željko Mitorvić postao djed, 0vo su ime dali djevojčici: Vrlo rijetko u Srbiji, pravo svjetski
Breaking News

Željko Mitorvić postao djed, 0vo su ime dali djevojčici: Vrlo rijetko u Srbiji, pravo svjetski

Željko Mitrović je postao djed, a vijest je podijelila voditeljica Dušica Jakovljević na Instagram profilu  i čestitala šefu. Vlasnik Pinka je dobio unuku, a zove se Emili. To je kćerka njegovog sina Aleksandra.

Vjerovatno svi znate za tragediju za koju je kriv baš Aleksandar, Željkov sin. On je 2013. godine autom usm.rtio maloljetnu Andreu Bojanić. Vozio je neprilagođenom brzinom, prošao kroz crveno i usm.rtio djevojku koja je tada prelazila cestu, na pješačkom prelazu.

Prema izjavama očevidaca, vozio je preko sto kilometara na sat.  Aleksandar je uz sve to i pobjegao sa mjesta nesreće. Žal0sno je što sin vlasnika Pinka nije adekvatno kažnjen.

“Kažnjen” je sa  kućnim pritvorom od godinu dana. Slobodan je i radi šta želi. Zaista užasn0, do kada će se djeca bogatih i moćnika izvlačiti i prolaziti nekažnjeno. Nekažnjeno i za oduzimanje nečijeg života?

Ovo nije prvi slučaj da neko ub.ije nekoga i za to ne bude kažnjen. Poslije se onda čude što članovi porodice nastradalih počinju da uzimaju zakon u svoje ruke.Tako to biva kada pravda nije ista za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *