Otac poljoprivrednik, majka vaspitačica: Roditelji Tijane Ajfon ne izlaze iz kuće od sramote, pogledajte gdje je odrasla (Foto)
Breaking News

Otac poljoprivrednik, majka vaspitačica: Roditelji Tijane Ajfon ne izlaze iz kuće od sramote, pogledajte gdje je odrasla (Foto)

Otac joj je poljoprivrednik, a majka vaspitačica. Roditelji Tijane Ajfon od sram0te ne izlaze iz kuće: Da li ste čuli za Tijanu Ajfon? Vjerovatno jeste jer se takve osobe u zadnje vrijeme promovišu u emisijama, medijima uopšte.

Žal0sno je što Tijana i slične njoj imaju više uticaja od osoba koje bi zaista trebale  nekome biti uzor.  Velika vijest je bila to što je uhapšena prije par dana u Bijeljini.  Uhapšena je zbog osumnjičenosti za podvođenje i pro.stituciju.

U istoj akciji je uhapšeno 35 osoba zbog droge,  oružja i prostitucije. Starleta je bila u njihovom društvu. U objektu je bilo devet djevojaka  i 26 muškaraca. Inače njen otac je poljoprivrednik, a majka vaspitačica.

Prije su kružile priče da je se otac htio odreći zbog  raznih priča koje su o njoj kružile. Sada je glavna vijest ova. Njeni roditelji od sram0te ne izlaze nigdje.  Za njene roditelje komšije imaju lijepe riječi.

I njima je ža0 kroz šta prolaze zbog kćerke. Ne bi nas čudilo da umjesto kazne Tijana Ajfon poput ostalih “kolegica” postane jedna od učesnica nove sezone rijalitija “Zadruga”. Šta vi mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *