Karleuaša došla na snimanje "ZG": Stajling samo za punoljetne, muškarcima oči ispale (Foto)
Breaking News

Karleuaša došla na snimanje “ZG”: Stajling samo za punoljetne, muškarcima oči ispale (Foto)

Karleuša danas došla na snimanje Zvezde Granda. Stajling samo za punoljetne: Jelena Karleuša je neko čiji izgled privuče veliku pažnju. Jednostavno zna odabrati odjevne kombinacije koje neće proći nezapaženo.

Često dobije pohvale na račun svog stajlinga, ali se desi i da  nekada kažu da je pretjerala.  Pretjerala ili ne, takva je bila i na početku karijere. Specifične odjevne kombinacije je “furala” i na početku karijere.

Primjetno je i da mnoge kolegice žele da je kopiraju u tome. I ovaj put je pjevačica privukla pažnju svojim izgledom. Odabrala je top  i farmerice, ali na njen način.

Snimljena je prilikom dolaska na snimanje emisije Zvezde Granda. Na društvenim mrežama je dobila brojne pozitivne komentare na račun svog izgleda. Pogledajte i vi šta je to Jelena Karleuša sada obukla:

I kako vam se dopada ova odjevna kombinacija?  Podsjećamo, pjevačica je član žirija popularnog takmičenja i njeni komentari zaista privuku pažnju.  Zbog tih komentara koje upućuje učesnicima često biva na meti  0suda jer misle da su njeni komentari previše grubi, iako ona smatra da je to iskrenost  i da je za dobro tih učesnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *