Mediji bruje, Karleuša trudna? Niko nije primjetio jedan detalj kad se pojavila pred kamerama
Breaking News

Mediji bruje, Karleuša trudna? Niko nije primjetio jedan detalj kad se pojavila pred kamerama

Jelena Karleuša je neko ko privlači veliku pažnju medija. Svojim ponašanjem, oblačenjem doprinosi tome. Jelena je jedna od najpopularnijih pjevačica, a svakako da ima upečatljive odjevne kombinacije, kao i nastupe.

Nekoliko godina je već i član žirija muzičkog takmičenja” Zvezde Granda”. Jelena je neko ko nema pr0blem reći šta misli. Zbog toga je često bila na meti kritika jer je smjela reći kolegicama, političarima ono što misli.

Bez da se boji reakcija. Često je 0ptuživala novinare za širenja neistina o njoj jer su tako željeli zaštiti druge strane koje su ih plaćale. Druge strane s kojima se Jelena nije slagala, te ih je zbog određenih stvari javno prozivala.

Kao što smo već rekli, član je žirija popularnog takmičenja.  Zbog načina komentarisanja učesnika istog je također bila na meti 0suđivanja.  Pjevačicini potezi su uvijek pod lupom medija, a sada su se mnogi sjetili njene reklame koju je snimila za Pionir.

Tada je bila trudna, a njena vitka linija se nije drastičn0 promijenila. Reklama je bila mnogima simpatična.  Jedan momak joj se želi nabacivati, a onda se zbuni kada vidi da je trudna. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *