Tuga do neba, skrhan do boIa: Popović se u suzama oglasio potresnom porukom
Breaking News

Tuga do neba, skrhan do boIa: Popović se u suzama oglasio potresnom porukom

Tuga do neba, Saša Popović u suzama. Oglasio se potresnom porukom: Saša Popović je skrhan b0lom nakn saznanja da je preminu0 Branislav Mijatović Mija, jedan od osnivača Slatkog greha. Sašini počeci su bili u tom bendu i bili su veoma popularni.

Saša je rekao da mu je p0sljednji put ovako tešk0 bilo kada je preminu0 Bora. Evo šta je Saša rekao:”  Mija je 1977. godine došao u “Slatki greh”.  Nastupali smo zajedno do 1991. godine. Mnogo toga smo zajedno prošli. Mnogo toga uradili, mnogo toga doživeli.

Veoma mi je tešk0 da o njemu govorim u prošlom vremenu.  Sećam se da sam se ovako osećao i kada nas je napustio Bora.  Mija je bio izuzetan čovek, sjajan muzičar. Veliki je ovo gubitak za njegovu porodicu, za sve nas koji smo ga voleli i poštovali.”

Lepa Brena je također veoma potrešena zbog njegove sm.rti. Na svom Instagram profilu je podijelila  video posvećen njemu. Prisjetila se tih nekih lijepih  vremena. Fanovi su bili dirnuti njenom objavom.

Popularni Mija osim što je bio izvrstan muzičar, jedan od najboljih bubnjara u Srbiji, bio je  veliki čovjek, prijatelj. Ljubitelj umjetnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *