Slavlje u domu Dine Merlina: Stigla beba, iznenadit ćete se kad čujete ime
Breaking News

Slavlje u domu Dine Merlina: Stigla beba, iznenadit ćete se kad čujete ime

Slavlje u kući Dine Merlina, stigla beba. Evo kako su mu dali ime: Dino Merlin, jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regionu,  postao je djed.  Unuče je dobio prije nekoliko dana, a podarili su mu ga sin Hamza i snaha Dženeta Tabaković – Dervišhalidović .

Sinu su dali ime Nezir. Dobio je ime po pradjedu, tačnije po ocu pjevačeve supruge. I mama  i beba su kući i osjećaju se dobro, kako navode bliski izvori. Čestitke porodici stižu sa svih strana.

 

Bonus: “Udata sam, a muž i ja smo siromašni.  Jednog dana sam primjetila jednog mladića. Vozio je mercedes, dobro je izgledao. Dalo se primjetiti da ima novca.  Nasmijao mi se, a ja sam se p0stidjela. Ušla sam u kuću. Pitala sam se ko je.

Osjećala sam se l0še zbog svog razmišljanja, ali me privukao. Sutradan je opet prošao i zastao ispod mog prozora. Osjetila sam se kao neka klinka.  Pitao da me provoza. Uglavnom dogovorili smo se da će doći po mene naveče kada muž zaspi.

Tako je i bilo. Lijepo sam se provela, ali vam ne mogu opisati kakvu krivicu svo vrijeme osjećam. Znam da je ovo što radim l0še i ne želim to nastaviti…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *