Gile se razveo nakon 4 godine braka: Otkriven i razlog razvoda, a tek kada vidite zanosnu plavušu (Foto)
Breaking News

Gile se razveo nakon 4 godine braka: Otkriven i razlog razvoda, a tek kada vidite zanosnu plavušu (Foto)

Pjevač Amar Gile Jašarspahić se razveo početkom godine nakon četiri godine braka.  Bliski izvori navode da su odlučili tako jer su im se stavovi i način razmišljanja počeli razilaziti.  Razv0d je sporazuman, a sin Daris je pripao na odgajanje Emi.

Pjevač je potvrdio ovu priču:” Razveli smo se,  nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ide na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju, a svako slobodno vrijeme koristim da provodim sa sinom.  Evo kako Amarova bivša žena Ema Sarajlić izgleda:

Baš je lijepa, zar ne? Barem razv0d nije praćen skandalima, kao što to obično biva kada je riječ o poznatim ličnostima. Svjedoci smo da često u medijima naslovi budu prepuni skandala vezanih za  raskide, razv0de poznatih ličnosti. Neki jednostavno ne vole potezati to u medijima.

# Bonus vic: Mujo i Haso u karantinu. Razgovaraju tako preko Skype-a i pita Haso Muju:” De mi reci je l’ i  vi nosite maske kad idete u dućan?” Na to će Mujo:”Ma kakav dućan. Fata napravila  grah za tri dana, počeli smo maske i u kući nositi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *