"To nije smjelo da se desi": Doktorica Kisić saopštila tužne vijesti za javnost
Breaking News

“To nije smjelo da se desi”: Doktorica Kisić saopštila tužne vijesti za javnost

Ovo nije smjelo da se desi: Doktorica Kisić upozorila stanovištvo: K0r0na virus još nije nestao sa balkanskih prostora. Iako mjere popuštaju, ne znači da se stanje vratilo u normalu u potpunosti. Doktorica Kisić je govorila o novom žarištu k0r0na virusa.

Tačnije u fabrici namještaja Vranju su potvrđeno još 43 nova slučajeva. ” Sada najbolje vidimo kako se k0r0na virus brzo širi.  Prije par dana je bilo par oboljelih u kolektivu, a sada je potvrđeno još 43.

Prvi simptomi su primjećeni 13-og maja. Sreća da se fabrika odmah zatvorila, ali uprkos tome je broj zaraženih danas tri puta veći  od početnog.” Naglo popuštanje mjera ima svoje posljedice.

Dodala je:” Ovo nam se nikako nije smjelo desiti.  ipak daje dobar nauk da znamo gde smo i sa čime ovde imamo posla. To nam daje na znanje da moramo biti itekako oprezni. I još jednom ponavljam maske su obavezne!”

Opet napominjemo, budite odgovorni izbjegavajte skupove. Držite rastojanje, nosite maske. Situacij se popravlja, ali nemojte olako sve da shvatate. Ovo stanje ćemo prevazići, ali je potrebno da budemo odgovorni. Pratite savjete stručnjaka, informišite se, ali preko pouzdanih vjerodostojnih izvora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *