Mijenja se žiri "ZG", poznata pjevačica novi član: Ostali će poludjeti kad čuju, a tek šta je tražila od Saše
Breaking News

Mijenja se žiri “ZG”, poznata pjevačica novi član: Ostali će poludjeti kad čuju, a tek šta je tražila od Saše

Mijenja se žiri Zvezda Granda. Poznata pjevačica novi član? Takmičenje “Zvezde Granda” je veoma popularno.  Oni koji prate znaju kako funkcioniše i ko čini žiri. Mogli su primjetiti da osim stalnog žirija bude i gostujući član.

Taj član se mijenja od emisije do emisije. Slavica Ćukteraš se prije čak 17 godina takmičila u ovom takmičenju.  Ostvarila je uspjehe, a kasnije se posvetila porodičnom životu tako da je jedno vrijeme nismo imali prilike vidjeti zastupljenu u medijima.

Jedno vrijeme je živjela u Japanu sa mužem i kćerkom. Nakon razv0da se vratila u Srbiju i odlučna je da se vrati karijeri.  Slavica je priznala da prati popularno takmičenje i rekla kako joj je promijenilo život u svakom smislu te riječi. Popularnost koju je tada dobila, ima i danas.

Prati emisiju i smatra da bi se dobro snašla kao član žirija. Pošto je upratila da imaju  i  gostujuće članovi žirija, Slavica je prokomentarisla kako bi se dobro snašla u tome.  Željela bi da bude u toj ulozi. “Popoviću, čujemo se.” Našalila se pjevačica. Možda u nekoj ode sezona budemo vidjeli Slavicu u toj ulozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *