Nekad bio veliki zavodnik, zbog bolesti se povukao: Kad vidite kako danas izgleda srpski glumac iznenadit ćete se (Foto)
Breaking News

Nekad bio veliki zavodnik, zbog bolesti se povukao: Kad vidite kako danas izgleda srpski glumac iznenadit ćete se (Foto)

Povukao se zbog b0lesti. Nekada je bio veliki zav0dnik, a evo kako danas srpski glumac izgleda: Glumac Aljoša Vučković je kod žena bio omiljen.  Povukao se iz javnosti rekavši da je b0lestan i da ne može da glumi. Nije objašnjavao o kakvoj b0lesti je riječ.

Glumac živi u Beogradu sa suprugom Editom s kojom ima dvije kćerke, Leanu i Saru.  Većina ga pamti po ulozi doktora u seriji:” Bolji život”, te seriji” Velo misto.” Sigurno se sjećate njegovih uloga. Bile su veoma zapažene.

Kada su ga pitali o Boljem životu, rekao je “Možemo se pitati šta je fenomen, važnost Boljeg života ili filma Casablanca.  Odgovor je ono što se ne vidi, ne primećuje.  Iz takvih projekata stoje duša, dobar rad, profesionalnost.

Šta reći osim da će nam doći bolji život, samo ako pokušamo vratiti sećanja. Retke su bolje prilike ili ih nema.  Sve  nam funkcioniše po principu” hajmo da nam bude bolje”, a onda stagniramo.” Evo kako danas popularni glumac izgleda:

Da li biste rekli da je riječ  o istoj osobi?  Ko bi rekao da je prošlo ovoliko vremena, slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *