Djevojčica pokušala 0duzeti sebi život zbog zI0stavljanja u školi, dočekale su ju psovke i smijeh (Foto)
Breaking News

Djevojčica pokušala 0duzeti sebi život zbog zI0stavljanja u školi, dočekale su ju psovke i smijeh (Foto)

Djevojčica se pokušala ub.iti zbog zl0stavljanja u školi. Dočekale je psovke i smijeh: Zaista je užasn0 što neke osobe uzimaju za pravo da nekoga zl0stavljaju.  Užasn0 je što čak i djeca to rade.

Da stvar bude još gora, njihovi roditelji ne rade ništa povodom toga. Ne kažnjavaju ih, ne vaspitavaju. Kada takve stvari rade dok su mali, kakvi će tek biti kada odrastu? Pogledajte sliku ove djevojčice:

Ova djevojčica se pokušala ub.iti zbog zl0stavljanja. Njeno ime je Lilly-Jo Caldcott. Bila je veoma sretno dijete, a kada je krenula u novu školu, stvari su se promijenile. Djevojčica je bila veoma tužna i depresivna. Čak nije htjela ići u šk0lu.

Majka Jess je primjetila da se nešto dešava i pitala je o čemu se radi. Djevojčica joj je priznala da je druga djevojčica iz razreda tuče i vrijeđa. Majka je razgovarala sa upravom škole, ali oni nisu uradili ništa da zaštite djevojčicu.

Jess je odlučila da kćerku ispiše iz te škole. Ali jednoga dana se desilo nešto što nikada neće zaboraviti. Vidjela je svoju kćerku kako leži, bila je slaba i Jess ju je pitala šta se desilo. Djevojčica joj je priznala da je popila tablete. Zamislite to.

Dijete koje nema volju za životom jer ga drugo dijete zl0stavlja.  Srećom, na vrijeme su reagovali i spašena je.  Sada pohađa novu školu i nadamo se da će prevazići traume koje je nažalost dobila.

Poslije svega ovoga, rekli bismo da bi i ta djevojčica koja ju je zl0stavljala kao i njeni roditelji, trebali osjećati krivicu. Međutim to nije bio slučaj. Umjesto da su se izvinili i nekako pokušali iskupiti, oni su se smijali. Nije ni čudo što im je kćerka zl0stavljač u tim godinama.

Svemu ovome se treba stati u kraj. Prijaviti zl0stavljače, kazniti i vršiti medijski pritisak na iste.  Ne opravdavajte svoje dijete, ako radi nešto l0še. Bolje se posvetite njegovom vaspitavanju i da mu ukažete na greške.

Zamislite kako bi vama bilo da vaše dijete prolazi kroz agoniju. Lily nije jedina koja je prošla kroz to. Samo je Liliy imala sreću što su je na vrijeme našli i spasili je. Umjesto da dijete  bude sretno i raduje se druženju sa prijateljima, ono strahuje od odlaska u školu i nema volju za životom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *