U 0voj kući je živio sa 6 članova porodice: Isplivala slika, iznenadit ćete se kada vidite ko je u pitanju (Foto)
Breaking News

U 0voj kući je živio sa 6 članova porodice: Isplivala slika, iznenadit ćete se kada vidite ko je u pitanju (Foto)

U ovoj kući srpski pjevač živio sa 6 članova porodice. Pjevač Milan Topalović Topalko je sa fanovima podijelio sliku kuće u kojoj je proveo djetinjstvo.

Živio je sa šest članova porodice. ” Verujte mi, ja sam i tada bio srećan. Uživajte u onome što imate.” Rekao je pjevač. Pogledajte sliku koja je izazvala mnogo komentara:

 

#Ispovijest dana: “Maturska ekskurzija. U istom hotelu odsjeli učenici iz inostranstva. Drug i ja se upoznali sa dvije cure i dogovorimo da ćemo se vidjeti s njima. Pozvale nas kod njih. Naša soba je na šestom, njihova na drugom spratu.

Pošto je važilo pravilo da poslije 11 svi budemo u sobama, morali smo se iskrasti. Polako smo silazili. Bili smo malo kod njih, zezali se, a onda smo opet morali u svoju sobu.

Idemo mi tako, pazimo da nas niko ne vidi i vidimo našu direktoricu kako izlazi iz sobe jedne od njihovih profesora. I popravlja majicu. Kada nas je vidjela, bilo joj je neprijatn0. Ništa nismo progovarali.

Kasnije je došla u našu sobu i zamolila nas da nikome ne kažemo da smo je vidjeli. Mi je nismo poslušali, ispričali smo drugima i zbog toga je dala 0tkaz.   Bilo mi je ža0 što smo tako postupili i dan danas se kajem što smo rekli.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *