Svi pišu da se razvode, sad se oglasio i Igor: Evo s kim pije kafu, osmijeh od uha do uha (Foto)
Breaking News

Svi pišu da se razvode, sad se oglasio i Igor: Evo s kim pije kafu, osmijeh od uha do uha (Foto)

Svi pišu da se razv0de, a sada se oglasio Igor: Igor Kojić je objavio sliku na Instagram profil. Na slici su on i prijatelj, sjede u kafiću. Severina je objavila video iz bazena, a navodno je između njih došlo do svađe.

Navodno je Severina insistirala da se Kojićeva kuća renovira, između ostalog i ugrade nove pločice u bazen. On nije bio za to i navodno su se posvađali. Pogledajte tu sliku:

Nije prvi put da se piše kako su Igor i Severina u ne tako lijepim odnosima. Nije prvi put da se spominju svađe ili razv0d.  Pjevačica je prije znala prokomentarisati kako mediji izmišljaju takve priče i da je s njom i Igorom sve uredu.

Tokom trajanja pandemije, Severina je snimala live  i tako poput drugih pjevača održala mini koncerte. Na taj način su mnogi pjevači željeli oraspoložiti pratioce i zabaviti ih. Pjevala je neke starije pjesme i podsjetila fanove na neka prošla vremena.

Veliku pažnju i brojne pozitivne komentare  je privukao video u kojem  sa Amirom Kezićem, poznatiji kao Leo, pjeva njihovu poznatu pjesmu” Kreni”. Sjećate li se te popularne pjesme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *