Planirate na more 0vog ljeta? Izdato važno upozorenje, mnogima se neće dopasti
Breaking News

Planirate na more 0vog ljeta? Izdato važno upozorenje, mnogima se neće dopasti

Kupat ćete se u moru? Izdato je važno upozorenje za sve: Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Krunoslav Capak je dao odgovor na pitanje kako bi odlazak na plažu izgledao u doba pan.demije.

On je rekao da neće biti reda za ulazak u vodu, te da peškiri neće moći stojati jedan do drugog. Morat će se poštovati mjere držanja distance i neće se moći stvarati gužve. Tj. plaže neće moći biti posjećene kao prethodnih godina.

Također dok budete plivali, ne približavati  se drugima.  Capak kaže da bi se uz pridržavanje mjera  moglo uživati u moru. Mjere popuštaju, ali ne znači da ne trebamo biti odgovorni. Kako bismo spriječili da se ponavlja l0š scenario, trebamo biti odgovorni i razumni.

Nema grljenja, ljubljenja sa drugima. Održavajte rastojanje, nosite maske.  I ovo će proći, ali se moramo ponašati odgovorno i slušati preporuke stručnjaka.  Imajte na umu da nije samo vama ova situacija poremetila neke stvari u životu.

Postoje oni koji su nažal0st puno gore prošli i to ne trebamo umanjivati. Određena putovanja bolje prolongirajte za neki ljepši period, kada situacija bude već sigurnija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *