Dara Bubamara sinu kupila poklon od 150.000 eura: Malac nije vjerovao šta vidi
Breaking News

Dara Bubamara sinu kupila poklon od 150.000 eura: Malac nije vjerovao šta vidi

Dara Bubamara sinu za rođendan kupila dar od 150 000 eura? Priča se da je Dara Bubamara sinu Konstantinu za rođendan kupila veoma skup poklon.  Navodno je dala kaparu za stan koji košta 150 000 eura. To je njen poklon za sinov 11. rođendan.

Navodno su išli da razgledaju stanove i sin je izabrao stan u centru Beograda.  Dječak je rođendan proslavljao u decembru, a tada se to dešavalo. Kako izvori navode, Dara je obećala da će ostatak riješiti kada se trenutna situacija smiri.

Mnogi su prokomentarisali da je pretjerala i da je suludo da djetetu poklonite nešto takvo.  Ipak je on još dijete.  Navodno je i njen bivši suprug ljut zbog ove odluke i rekao joj je da je pretjerala.

Dok je ona navodno prokomentarisala kako želi na vrijeme da ga obezbijedi.  Mnoge poznate ličnosti vole da se razmeću luksuzom i bogatstvom. Dok isto tako  postoje  i oni koji su veoma bogati, ali nemaju potrebu da to pokazuju.

Čak se trude i djecu da ne eksponiraju, već ih usmjeravaju ka drugim sferama. Ne žele im sve dati na tacni, već žele da i sami zasluže uspjehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *