Ceca otišla kod snahine majke u Titel: Snimila kuću i objavila, evo šta je napisala kad je stigla u njihov dom (Foto)
Breaking News

Ceca otišla kod snahine majke u Titel: Snimila kuću i objavila, evo šta je napisala kad je stigla u njihov dom (Foto)

Ceca otišla kod Bogdanine majke u Titel. Snimila im kuću i objavila: Pjevačica Ceca je i ove godine otišla da proslavi Đurđevdan kod snahine porodice. Sa fanovima je podijelila neke trenutke. Na jednoj slici se vidi i snaha Bogdana koja je ušla u deveti mjesec trudnoće. Pogledajte kako se to pjevačica provela:

Kako smo mogli vidjeti na društvenim mrežama, neki pjevači s bili odgovorni i poštovali su mjere, dok je bilo onih koji su se ponašali opuštenije. Kako god, s obzirom na situaciju sa k0r0na virusom, iako mjere popuštaju, ne znači da trebamo da ih kršimo.

Možete otići, prošetati, ali uz poštivanje pravila rastojanja, nošenja maski i sl. Ne preporučuje se da pozivate druge u goste, idete na razna okupljanja.  To su mnogi prokomentarisali na društvenim mrežama. Ipak ni u Srbiji situacija sa virusom nije riješena.

Mjere jesu smanjene, ali opet stanovništvo treba biti odgovorno. Mjere i pravila koja su donešena se ne odnose samo na “obično” stanovništvo, već i na javne ličnosti. S obzirom da imaju dosta pratioca, imaju jak uticaj, trebali bi da paze na to kako se ponašaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *