Estrada raskrinkana potpuno: Ko je sve pojurio da uzme 100 eura od države
Breaking News

Estrada raskrinkana potpuno: Ko je sve pojurio da uzme 100 eura od države

Srpska estrada raskrinkana. Ko je pojurio da uzme sto eura? Izjave predsjednika Srbije za vrijeme situacije sa k0r0na virusom privlače pažnju. Te izjave nailaze na razne reakcije, od 0suda do podsmijevanja.

Nedavno je Vučić izjavio da će svaki punoljetni građanin dobiti po 100 eura. Dovoljno je samo da nazovu na broj koji je predvidio. Kako kaže, oni koji ne nazovu, onda poručuju da im tih 100 eura ne treba.

Postavlja se pitanje da li če i estrada nazvati taj broj, s obzirom da dosta zarađuju. Neki od pjevača su komentarisali kako nikada ne bi uzeli taj novac, dok je bilo onih koji su rekli da bi uzeli novac i predali ga onome kome je potreban. Jer bi u suprotnom novac koji odbiju odlazio u džepove političara.

Ne sumnjamo da bi tako i bilo. Nažal0st, vidjeli smo da političari, ali i vlasnici firmi iskorištavaju ovakvu situacijiu da ugrabe još koji milion.  Svjedoci smo da u ovakvim situacijama bude dosta pomoći i donacija od drugih država, a koje niko od običnog građanstva ne vidi.

Što se estrade i 100 eura tiče, navodno je Neda Ukraden apelovala da se pjevačima pomogne za vrijeme pandemije. Mnogi su pokrenuli medijsku hajku zbog toga, a Vesna Vukelić Vendi je rekla da je se to ne tiče. Na pitanje da li će uzeti tih 100 eura, rekla je da uzima samo pare sa nastupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *