Majka ostavila bebe na vrećama za smeće, a sada su pronašle novi dom i život im se promijenio (Video)
Breaking News

Majka ostavila bebe na vrećama za smeće, a sada su pronašle novi dom i život im se promijenio (Video)

Majka je ostavila bebe na vrećama od smeća, a sada su pronašle novi dom: Voditelj crkve Mark Purcell je otišao baciti smeće. Nije mogao ni zamisliti na kakav će prizor naići. Na smeću je našao dvije bebe. Obje su bile samo u pelenama, na hladnoći.

Mlađa je imala šest mjeseci.  Mark je saznao da su djeca i majka beskućnici, te da je majka često dolazila u javnu kuhinju. Mark ju je primjetio kako se krije iza grmlja. Željela se uvjeriti u to da su djeca sigurna.

Nazvao je pastorku crkve, Krystal Stewart i rekao šta se desilo. Prisjetila se beba i njihove majke jer je majka dolazila kod nje i jedne prilike je zamolila da ih okupa. Krystal i njen suprug su se pobrinuli za djecu.

Pomogli su i majci djece, ali je socijalna radnica savjetovala Krystal da usvoje djecu. Jer će djeca u suprotnom  ući u sistem i biće data na usvajanje. Tako ih majka neće moći viđati. Krystal i njen suprug nisu trena razmišljali. Usvojili su dječake i pružili im ljubav.

Svaka im čast na tome. Kada nemate uslove da brinete o djeci, to ne znači da ih trebate ostavit tek tako. Pogotov ne gdje stignete, na hladnoći, kao životinje.

Možete ih ostaviti u domu za nezbrinutu djecu, dati na usvajanje, tako će biti zbrinuta. Na način na koji pojedine osobe ostavljaju svoju djecu se zaista zgr0zimo. Takvo nešto ne rade ni životinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *