Razvodi se domaća pjevačica: Iznenadila sve usred emisije, svi gledali u nevjerici
Breaking News

Razvodi se domaća pjevačica: Iznenadila sve usred emisije, svi gledali u nevjerici

U emisiji “Magazin In” je gostovala pjevačica Dragica Radosavljević Cakana. Pričalo se o braku, a tada se Cakana našalila na način da je rekla” možda se i ja razvedem sad u izolaciji”. Na tu rečenicu je dobila aplauz.

U zadnje vrijeme zbog izolacije vidimo da se mnogi šale kako  će se povećati stepen razv0da zato što supružnici provode više vremena zajedno, nego što su to navikli.

Što se tiče emisija koje se snimaju za vrijeme situacije sa k0r0na virusom, moglo se primjetiti da se u studijima tokom tih istih emisija ne vode baš računa o mjerama koje su izdate. Naravno, postoje ekipe koje se pridržavaju i u studiju nema publike, poštuju se mjere i sl.

Ipak, u nekim emisijama kao što je gore navedena, nismo baš imali prilike vidjeti da se pridržavaju mjera koje su izdate.  Gosti sjede jedni blizu drugih, ne nose maske.

Rukuju se i ponašaju se kao da je sve normalno. U jednoj od emisija  Sanje Marinković su čak gosti razmjenjivali maske. I nikome od prisutnih to nije bilo čudno.  Drugi su ipak to 0sudili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *