Marina Tucaković ne želi više da šuti: Otkrila da joj Dara godinama duguje novac, a onda spomenula i Cecu, niko se tome nije nadao
Breaking News

Marina Tucaković ne želi više da šuti: Otkrila da joj Dara godinama duguje novac, a onda spomenula i Cecu, niko se tome nije nadao

Marina Tucaković je tvorac brojnih hitova i njeni tekstovi su zaslužni zašto su se mnogi i proslavili.  Marina je surađivala sa mnogim pjevačima i otkrila je neke stvari koje javnost vjerovatno nije ni znala.

Tako je rekla kakvi su odnosi bili među njima i kakve su zahtjeve imali pojedinci. Tako je izjavila kako je Haris Džinović neko ko je zahtjevan. Pored njega, kao zahtjevnije klijente je navela Milicu Pavlović i Jelenu Karleušu.

Marinu su pitali i za novac koji joj Dara navodno duguje. Marina je rekla kako joj je Dara platila većinu, a nešto sitno je ostala dužna.  Dodala je da je stvar njenog karaktera to što proziva u medijima.

Što se tiče njenih tekstova, priznala je da se dešavalo da je za neke mislila da neće biti hit, a na kraju se ipak ispostavilo drugačije. Marini su svi pružili podršku kada su saznali za b0lest. Marina se srećom osjeća bolje.

Zahvalna je Jeleni Karleuši koja joj je ponudila pomoć za liječenje u inostranstvu.  Karleušu je posebno dirnula Marinina situacija jer joj je majka Divna prem.inula od iste b0lesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *