Dragana Mirković potresnom objavom rastužila sve: Suze same idu, odmah se javili i drugi pjevači
Breaking News

Dragana Mirković potresnom objavom rastužila sve: Suze same idu, odmah se javili i drugi pjevači

Dragana Mirković rastužila estradu, objavila potresnu sliku. uze same idu: Draga Mirković je objavila sliku sa p0kojnim Šabanom Šaulićem, kraljem narodne muzike. Pored toga napisala je:” Bože, kako mi nedostaju ovi ljudi :Šaban Šaulić, Sinan Sakić, Manda, Toše…”

Naravno niko nije bio ravnodušan kada je to vidio. Sjetimo se tih velikih legendi i sama nas tuga obuzme. U komentarima su se javile brojne poznate ličnosti. Naravno da je b0lno kada neko um.re, pogotovo neko koga poznajemo i ko nam znači.

Vrijeme nas nauči živjeti s tim, ali b0l neće proći.  Kada je riječ  o osobama koje su spomenute, one su svakako ostavile traga. U muzici, glumi, drugim sferama.

Imali smo sreće što smo imali prilike vidjeti njihov rad, znati pjesme navedenih pjevača, kao i Mandine uloge koje svakako da nećemo zaboraviti.  Pogledajte Draganinu objavu na Instagramu koja je sve rastužila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Bonus ispovijest:” Prevari0 sam djevojku, saznala je i ostavila me. Bila je greška, znam, ali se desilo. Pokušao sam na sve načine da mi oprosti, ali nije željela. Boli me što sam našu vezu bacio u vodu zarad nekoga ko mi nije ni značio.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *