To je čak i za otkaza: Jovana Joksimović se obratila Karleuši na zaista primitivan način (Video)
Breaking News

To je čak i za otkaza: Jovana Joksimović se obratila Karleuši na zaista primitivan način (Video)

Snimak emisije koju vodi Jovana Joksimović je izazvao brojne komentare. Tada je gostovala Jelena Karleuša. Jovana često dobija pohvale na račun svoje profesionalnosti. Način vođenja emisija, komentari, objektivnost su  nailazili na pohvale.

Ipak, poslije ove emisije je dobila dosta neg.ativnih komentara. Riječ je o jednoj od emisija u kojoj je gostovala Jelena Karleuša. Naime,  Jovana je na samom početku rekla Jeleni kako žene u svom životu imaju jedan trenutak kada trebaju dati slavu svojoj jačoj polovini.

Taj komentar nije ostao nezapažen i na društvenim mrežama se potegnula ta priča. Iako je starija emisija, ova izjava se opet prokomentariše.  Pisali su kako je takvo razmišljanje primitivn0 i da ga ne nameće Jeleni ili drugim ženama.

Ako ona misli da treba da se p0tčini muškarcu, neka to radi , to je onda njen pr0blem.  Bili su neki od komentara. Neki su ipak mislili da Jovana nije tako mislila, već da se p0grešno izrazila.

Ovdje možete da pogledate emisiju i da procijenite šta je Jovana to željela reći. Da li je zaista tako mislila ili se samo nespretn0 izrazila? Šta vi mislite o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *