Tuga u domu Lepe Lukić: Evo šta joj se desilo, nikad joj teže nije bilo
Breaking News

Tuga u domu Lepe Lukić: Evo šta joj se desilo, nikad joj teže nije bilo

Lepa Lukić je Vaskrs proslavila sama. Razlog tome je situacija sa k0r0na virusom i zabranom kretanja. Ona je praznik provela tako što je ofarbala desetak jaja, simbolično.  Rekla je i da se prisjeća najmilijih osoba koje danas nažal0st nisu tu.

“Najtužnije od svega mi je što ću danas sesti za sto i jesti sama.  Navikla sam da su moji uvek tu za praznike.  Ako Bog da, biće još praznika. Samo da prođe ova pan.demija.  Čeka nas puno obaveza, puno lepih stvari koje ću pokloniti publici.”

Nažal0st, dosta je onih koji praznike provode sami. I prije situacije sa k0r0nom.  Znate da su sada ograničena kretanja starijim osobama i ukoliko imate neku stariju osobu u okruženju ili osobu koja iz drugih  razloga nije u stanju da izlazi, kupuje ono što je potrebno,  vi možete da pomognete.

Ne košta vas otići u prodavnicu umjesto te osobe, zar ne?   Postoji dosta starijih osoba koje nemaju nikoga da im može te poslove obavljati. I njima je zaista tešk0, posebno u ovoj situaciji kada im je ograničeno kretanje. Zato im dosta znači pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *