Ceca objavila sliku ručka, fanovima se život zgadio: Pogledajte šta je za nju poslastica (Foto)
Breaking News

Ceca objavila sliku ručka, fanovima se život zgadio: Pogledajte šta je za nju poslastica (Foto)

Ceca na Instagram objavila sliku ručka. Fanovima nije bilo dobro kada su vidjeli šta jede: Sigurno vam se nekada desilo da ste se pitali kako neke osobe mogu da jedu određenu hranu. Većina istu ne bi ni probali.

Možda ste se i sami zgražavali gledajući same slike. Ceca je na svom Instagram storiju objavila sliku svog ručka. I ta slika je počela da se dijeli internetom. I ne, većina njenih pratilaca nije poželjela da jede isto. Pitali su se kako može to da jede.

Kako god, Ceca svakako nije jedina koja voli da jede puževe. Puževi su specijalitet francuske i italijanske kuhinje. Iako mnogi nemaju želju da ih probaju. Šta vi mislite?

Da li spadate u grupu onih koji ne mogu kako treba ni pogledati ovu sliku ili ste od onih kojima su puževi  specijalitet?  Većina ne bi probala puževe, ali morate priznati da postoji dosta “biz.arnije” hrane koju ljudi jedu.

Imali ste prilike vidjeti neku od reportaža na kojima prikazuju te čudne specijalitete. Ono što nam je svakako bizarn0 jeste da postoje jela koja podrazumijevaju žive životinje. I onda se čude kad takva hrana dovede do b0lesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *