Popularni pjevač javno popljuvao doktoricu Kisić-Tepavčević, pogledajte šta mu je zasmetalo (Foto)
Breaking News

Popularni pjevač javno popljuvao doktoricu Kisić-Tepavčević, pogledajte šta mu je zasmetalo (Foto)

Pjevač Vlado Georgijev  često na društvenim mrežama objavi statuse koji  su često k0ntroverzni.  nogi bi rekli da takve koemntare piše i pod uticajem alk0hola, s obzirom da ima tih pr0blema. Sada se dotakao doktorice  Darije Kisić Tepavčević.

Doktorica Darija svakog dana izvještava o stanju sa kor0nom.  Pjevaču je nešto drugo zasmetalo kod doktorice. Razumjeli bismo da je riječ o nekom njenom propustu ili nečemu vezanom za trenutnu situaciju.

Pjevaču je očigledno dosadn0, pa mu je jedan nebitan detalj zasmetao. To su dva prezimena doktorice Darije.  Izgleda mu je njeno prezime previše dugo. Ili se šalio. Pogledajte šta je to pjeva sada napisao:

Pjevačeve izjave na društvenim mrežama često budu komentarisane i često budu 0suđivane.  Tako je  izgubio dosta fanova nakon tvita o presudi Radovanu Karadžiću prije nekoliko godina. Naime, Bio je ogorčen zbog presude, pa je uvrijedio tužitelja Haškog tribunala Serž Bramerca.

Takav način razmišljanja su mnogi 0sudili. Georgijev je dobio 0sude  i izgubio brojne fanove jer je u svom tvitu tako pokazao da brani ratn0g zločinca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *