Snimio misteriozna dešavanja usred izolacije: Nebo huktalo 40 minuta, dobio 100 hiljada poruka, šta se dešava (Video)
Breaking News

Snimio misteriozna dešavanja usred izolacije: Nebo huktalo 40 minuta, dobio 100 hiljada poruka, šta se dešava (Video)

Kamerom snimio misteriozna dešavanja usred izolacije: Čovjek po imenu Mališa Simić već duže vrijeme radi na Alpima, na granici između Francuske i Švicarske.

Za vrijeme  trajanje izolacije je uspio da zabilježi neke čudne događaje. Snimio je kamerom i onda objavio na društvene mreže.  Objavio je i ovaj snimak koji je privukao veliku pažnju:

Šta mislite o ovome?

 

#Bonus ispovijest: ” Uvijek sam bio jedan od onih osoba koje su tu uvijek za društvo, kada im šta treba i slično.  Ostavljao bih sve obaveze samo da saslušam prijatelje i pomognem im.  Kada bi neki prijatelj bio tužan jer se posvađao sa djevojkom, bio sam tu.

I u ostalim situacijama. Tješio ih, motivirao.  Uvijek nalazio vremena. Kada je meni trebala samo riječ utjehe od njih, nisam je dobio. Bili su prezauzeti.  Nisu našli vremena ni za običan poziv, a kamoli sat vremena za običnu kafu.

Niko od njih me nije pitao kako sam, jedino bih dobio poruke kada im nešto zatreba. Udaljio sam se od njih, više nisam bio dostupan za sve. Posvetio sam se svojim hobijima, obavezama.

Pokazao im da nisam ničija igračka i da ne dozvoljavam više da manipulišu sa mnom.  Promijenili su način. Sada im je odjednom stalo do mene.  Samo što sam ja pametniji. Dobro znam ko je bio uz mene, a ko ne. Pamti, pa vrati.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *