Glumila je Ivanu u "Lud, zbunjen, normalan", a onda iznenada napustila seriju: Kad čujete razlog, zgadit će vam se svi
Breaking News

Glumila je Ivanu u “Lud, zbunjen, normalan”, a onda iznenada napustila seriju: Kad čujete razlog, zgadit će vam se svi

Glumila je Ivanu u :” Lud, zbunjen, normalan”, a onda nestala: Serija “Lud, zbunjen, normalan” je bila veoma popularna, a i danas se snima. Iako se većina slaže da su prve sezone bile dosta bolje i da su novije epizode veoma kontr0verzne.

Po komentarima se može zaključiti da su mnogi nezadovoljni situacijama koje se sada predstavljaju u seriji i da su stare epizode bile puno bolje. Veliku ulogu svakako u tome igra i prva glumačka postava, postava koja je svakako nezamjenjiva.

Bez tih glumaca, serija je počela da gubi smisao.  Jedna od tadašnjih uloga je bila i uloga Ivane, koju je tumačila Gordana Boban. Sve je iznenadilo to što je Gordana napustila seriju.

Gordana je i tada  otkrila zbog čega je to uradila. “Od 54. epizode je bilo dosta epizoda sa neprikladnim sadržajem. Napustila sam seriju jer je jedna  epizoda bila baš neprikladna. Sretna sam  jer uvijek slušam svoj unutarnji glas.

Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje.  Tako sam i uradila. Zadovoljna sam zbog toga. Seriju sam napustila zbog epizode koja je  bila o sek*ualnom zlostavljanju.

Takva tema u porodičnoj seriji koja se emituje u  8 sati navečer, prema mojim moralnim mjerilima, uopće nije prikladna. Pogotovo što veliki broj gledatelja čine  djeca. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *