UkIonite dIake sa lica: Treba vam samo jedan paradajz
Breaking News

UkIonite dIake sa lica: Treba vam samo jedan paradajz

Nakon što ste pročitali naslov iznad, onda se sigurno zapitali kako vam to paradajz može pomoći da se riješite dlaka sa lica i pomislit ćete odmah da je to nešto zaista nemoguće, a mi ćemo vam danas dati jednostavne upute kako se možete riješiti dlačica sve uz pomoć ove domaće maske.

Ova maska je prikladna za sve tipove kože i da biste je spremili, onda vam je potreban jedan paradajz, sirovo mlijeko i želatin prah. Odvojit ćete par minuta za pripremu i to je sve što vam treba i vaša priprema će početi od toga što ćete uzeti sok od jednog zrelog paradajza i poslije toga ćete staviti u čašu jednu kašiku paradajz soka i ubaciti jednu kašiku želatinskog praha.

Nakon toga vam je ostalo samo da dodate jednu kašiku sirovog mlijeka i za kraj će vam ostati da to izmiješate i dodate samo još jednu kašiku meda da bi efekat ove maske bio još bolji, te sve promiješajte i onda je vrijeme da je počnete koristiti. Nanijeti ćete na vaše lice debeli sloj ove maske i ostavite da se suši, a nakon što sve bude suho, skinut ćete je sa lica i koristite je dok ne završite sa potpunim uklanjanjem dlačica sa lica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *