Sa 15 godina dala sina na usvajanje, 35 godina kasnije pojavio se iza nje, ne vjeruju šta je napravio (Video)
Breaking News

Sa 15 godina dala sina na usvajanje, 35 godina kasnije pojavio se iza nje, ne vjeruju šta je napravio (Video)

Imala je 15 godina kada je dala sina na usvajanje.  Poslije 35 godina, dešava se nešto što nije očekivala: Stacey Faix je imala samo 15 godina kada je saznala da je tru.dna.  Nije mogla brinuti o djetetu, pa je odlučila dati je na usvajanje.

Tada joj je usvajanje bilo najbolja opcija. Tako je i uradila. Nije čak ni znala ko je usvojio njenu bebu.  Njen sin se zove Stephen, vojni veteran koji živi u Pittsburgu. Znao je da je usvojen i pitao se svo vrijeme ko je njegova majka.

Podatke nije mogao naći jer se desila još jedna 0težavajuća okolnost. Naime,  poplava je uni.štila dokumentaciju o usvajanju. 2017. godine je uspio da nađe neke podatke  i otkrije kako se njegova majka zvala.

Pošto je bilo dosta žena koje su nosile isto ime, kontaktirao ih je na društvenim mrežama i pitao da li su nekada dale muško dijete na usvajanje. Samo je jedna žena dala potvrdan odgovor.  I tada je znao.

Stephen je poslije  saznao i da se njegova majka prijavila na humanitarnu maratonsku trku, pa je odlučio da je iznenadi baš na toj trci. Pogledajte kako je njihov susret izgledao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *