Nekad bila najljepša Jug0sIavenka, imala lice anđela: Kad vidite kako danas izgleda neće vam biti dobro - druga osoba (Foto)
Breaking News

Nekad bila najljepša Jug0sIavenka, imala lice anđela: Kad vidite kako danas izgleda neće vam biti dobro – druga osoba (Foto)

Kada neko bude proglašen za miss neke drzave, moramo da shvatimo koliko je taj neko zapravo u to svoje vrijeme bio lijep. Danas pričamo o djevojci sada vec zeni koja je 1983će godine proglašena za miss Jug0sIavije. Kako se pisalo ona je bila i na jednom učešcu za miss svijeta koje se odrzavalo u Londonu, a onda su izašle njene slike u novinama kako ona nema ništa na sebi.

Njeno ime je  Bernarda Marovt.Ona se tada b0rila da bude mis svijeta ali te slike koje je objavio jedan od listova je poIjuIjao sve ,pa je ona donijela odluku da ih sve tuzi jer su bez njene dozvole objavili takve fotografije, što ne smiju.Ona tada nije postala mis svijeta, ali je bila među 15 najljepših ,odnijela je titulu misa fotogeničnosti.

Ovo je jednako veliki usjeh i svi trebaju uzeti u obzir da se radi o cijelom svijetu. Pogledajte kako danas izgleda, mnogi je ne bi ni prepoznali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *