Ispovijest spremačice poznatog srpskog velikana frapiraIa javnost: "Glumi šmekera, odijelo mu košta kao mojih 6 pIata, a kad dođe kući pretvori se u.."
Breaking News

Ispovijest spremačice poznatog srpskog velikana frapiraIa javnost: “Glumi šmekera, odijelo mu košta kao mojih 6 pIata, a kad dođe kući pretvori se u..”

Moramo da kažemo kako postoje ljudi u Srbiji ali i širom BaIkana koji su prepoznatljivi a danas prenosimo ispovijest jedne spremačice koja je prestala da radi za tog velikana.

Naime, u pitanju je jedan jako poznat voditelj, ona nije željela da oda njegov identitet, samo je željela da svima otvori oči i da im kaže kako ono što vide na malim ekranima i ono što mediji pišu nije uvijek istina. Ona kaže da je godinama radila kod njega.

Istakla je da je jako bogat da njegovo jedno odijelo košta kao njenih šest plata, da voli glumti šemkera i da glumi nedodirljivog, ali kada dođe kući, jako je fin i prijatan, uvije joj da napojnicu i kaže da ide ranije kući sa djecom u park. On njenoj djeci česo kupi poklon, kako kaže obnhodio se prema njoj onako kako mnogi ne mogu ni sanjati. Zato je poželjela da javno kaže kako nisu svi l0ši koji su u javnom svijetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *