Šta će se dogoditi sa trenutnom sezonom "Zvezda Granda": Objavljene najnovije vijesti, fanovi iznenađeni
Breaking News

Šta će se dogoditi sa trenutnom sezonom “Zvezda Granda”: Objavljene najnovije vijesti, fanovi iznenađeni

Evo šta će se desiti sa aktuelnom sezonom:” Zvezda Granda”: S obzirom na situaciju u kojoj smo se svi našli, dosta toga se promijenilo. Donesene su mjere kojih smo se svi trebali i trebamo pridržavati.

Kada je riječ o emisijama, brojne su se prestale snimati i bile prolongirane.  Što se muzičkog  takmičenja :” Zvezde Granda” tiče, s obzirom na situaciju, nastavak snimanja je prvobitno pomjeren za septembar.

Naglašeno je da će se poštovati mjere i da kandidati nemaju potrebe da se brinu jer neće biti uskraćeni. Kada bude pogodno za snimanje, održat će isto. Ipak,  pošto se u zadnje vrijeme ublažavaju mjere u Srbiji, priča se da bi snimanje moglo da se nastavi u maju.

Naravno, na snimanjima ne bi se pravile gužve, poštovala bi se pravila.  Isto tako,  na početku bi snimanje bilo sa učesnicima iz Srbije, a kasnije će im se pridružiti takmičari iz regiona. Nema još detaljnijih podataka.

Pratit će se situacija, pa tako će se reagovati u skladu s tim. Još nije poznat datum početka snimanja emisija, niti njihovog emitovanja. Također nije poznato kada bi se moglo održati finale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *