Prijovićka progovorila o najdubljim tajnama: Pjevačica otkrila detalje iz privatnog života - sve otkazala da provodi vrijeme s njim, Filip pao u drugi pIan (Video)
Breaking News

Prijovićka progovorila o najdubljim tajnama: Pjevačica otkrila detalje iz privatnog života – sve otkazala da provodi vrijeme s njim, Filip pao u drugi pIan (Video)

Aleksandra Prijović je jedna jako cijenjena i tražena pjevačica, ona je odavno došla do vrha svoje slave i sada je jedna od plaćenijih kada je naša domaže estradna scena u pitanju.

Mnogo se spekulisalo kako je ona sa Filipom iz koristi jer je on Živojinović jer mu je mama Brena, ali kako stvari stoje, oni joj više ne trebaju. U javonst je došla informacija da ona sada zaradi mnogo više od svoje svekrve u toku jedne sezone, čak tri puta više novca.

Ona je sada bila gost u jednoj jako geldanoj emisiji pa je progovorila o svojim dubokim tajnama, otkrila je neke detalje iz privatnog života. Ona najviše voli da se ne sređuje kako kaže i da bude kući sa sinom, onda se nasmijala i rekla da Filip kao muškarac u njenom životu pada u drugi plan od kako imaju sina:

Koje je vaše mišljenje o njoj kao pjevačici? Napišite nam u komentaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *