Žena na stub zalijepila papir, prolaznici se zgranuli kad su vidjeli šta piše na njemu (Foto)
Breaking News

Žena na stub zalijepila papir, prolaznici se zgranuli kad su vidjeli šta piše na njemu (Foto)

Žena je na stub zalijepila ovaj papir, prolaznici su bili š0kirani kada su vidjeli šta piše: U zadnje vrijeme viđamo veoma čudne natpise, oglase.  Jedan je itekako začudi0 sve prolaznike. Nisu mogli vjerovati šta je napisala.

Kako vidimo, žena po imenu Ksenija je bila og0rčena zbog priča koje su kružile i koje su narušavale njen integritet.  Naravno da nikome ne bi bilo prijatno da sazna da se ružne stvari pričaju za njega. Tako se pričalo da Ksenija ima aferu sa izvjesnim Jakovom.

Razbijesnila se kada je čula i odlučila to demantovati.  Na malo čudan način. Na brojne stubove je zalijepila istu poruku i navela kako sa Jakovom nema ništa, te da su do samo spletke.  Ksenija je ostavila još svojih podataka. Pogledajte i vi šta je to sve Ksenija navela:

Ksenija nije željela uraditi preko društvenih mreža, pa je odlučila da to uradi i na ovaj način. Zapravo ne znamo da li je šta pisala na društvenim mrežama, ali ovakva poruka je postala viralnija.  Koliko god se željela opravdati, čudno je da takve poruke ostavljate i da navodite neke stvari iz privatnog života.Kao i svoje podatke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *