Svi zapanjeno gledaju slike iz mladosti čuvene Ruške Jakić: Prava ljepotica koja nije uradila ni jednu operaciju na sebi - izgledala brutaIno
Breaking News

Svi zapanjeno gledaju slike iz mladosti čuvene Ruške Jakić: Prava ljepotica koja nije uradila ni jednu operaciju na sebi – izgledala brutaIno

Kada pomenemo poznate i javne ličnosti, moramo da kažemo kako 90 posto njih je na sebi radilo neke korekcije. Oni su godinama na javnoj sceni i kroz sve te godine smo mogli pratiti transformacije koje su se desile.

Po naslovu vidite da danas pišemo o njoj koja slavi život svim srcem, koja u 85. godini živi život punim plućima. Ona treba svima da bude primjer, nikada nije brinula o mišljenju drugih, kako kaže, uvijek je živjela u svojoj koži a ne u tuđim očima.Danas prenosimo njenu sliku iz mladosti,  ljudi su ostali bez teksta kada su vidjeli koliko je ona bila lijepa, prelijepa, pogledajte i sami ispod teksta:

Ovo je slika prije korekcija, nije trebala prema mišljenju većine ništa da dorađuje na sebi, izgledala je prirodno i prelijepo. Ona je nekim svojim izjavama skretala veliku pažnju na sebe, ali se nije nikad zamarala kako smo već istakli komentarima ljudi. Nije je to nikad zanimalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *