Njega svi traže i cijeli Balkan dijelio 0vu sliku: Oštetio auto i ostavio pare na brisaču, a onda neočekivani obrt
Breaking News

Njega svi traže i cijeli Balkan dijelio 0vu sliku: Oštetio auto i ostavio pare na brisaču, a onda neočekivani obrt

Desi se da primjetimo da nam je auto neko udario na parkingu, ali tešk0 da će nam ta osoba ostaviti neki kontakt i da će željeti da namiri štetu. Zato, prije ulaska u auto uvijek obiđite krug oko njega da provjerite o čemu je riječ.

Npr. ukoliko na određenoj lokaciji vidite da vam je auto 0štećeno, pozovete policiju i oni će riješiti stvar. Malo je nezgodno kada odmah ne vidite da je 0štećeno i onda  kasnije nagađate gdje se to desilo.

Svakako je rijetkost da će vam neko ostaviti kontakt i ponuditi novac, ali ipak postoje i takvi slučajevi. Jedan muškarac i Beograda traži čovjeka koji mu je udari0 auto. Naime, ta osoba je udarila, auto, ali je na brisaču ostavila novac za štetu.

Nije ostavila nikakav kontakt i vlasnik sada traga za tim čovjekom.  Dirnut je što je neko ostavio novac, ali mu nije bilo prijatno što je  ta osoba ostavila mnogo više novca. Pogledajte kakvu poruku je zato ostavio:

Ovdje vidimo da su i vlasnika auta, kao i onaj koji ga je 0štetio veoma pošteni.  Drugi se vjerovatno ne bi bunili da nađu novčanicu više, ali ovaj vlasnik je pošten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *