Godine je sustigle - evo kako Sneža Đurišić izgleda bez šminke i filtera: Kosa raščupana, cijela neuredna - komentari pljušte
Breaking News

Godine je sustigle – evo kako Sneža Đurišić izgleda bez šminke i filtera: Kosa raščupana, cijela neuredna – komentari pljušte

Kako vidite po samom naslovu danas pišemo o Snežani koja je godinama na estradnoj sceni. Ona je u centru interesovanja medija bez obzira što je napunila 62 godine. Godinama je aktivan član žirija Zvezda Granda što joj pomaže da ne bude zaboravljena od strane medija i širokih narodnih masa.

Kako su danas svi aktivni na društvenim mrežama, tako je i ona. Iako ima toliko godina, ona jako puno računa vodi o sebi i svom izgledu, sama je jendom prilikom pričala da pazi šta jede i da jako često ide na mazaže i druge stvari koje održavaju njeno tijelo.

Kako vidite iznad teksta sada je poželjela da podijeli sa svojim fanovima sliku iz frizerskog salona, jasno se vidi da je bez šminke, kakvu je nismo navikli viđati, jer je u vijek na malim ekranima sređena i našminkana. Mnogi kažu da su je godine stigle. Kosa joj je čupava, izgleda jako neuredno. – samo su neki od komentara ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *