Karleuša po ko zna koji put iznenadila javnost: Pokazala tetovažu na vrlo nezg0dnom mjestu - da li je moguće, pa dokle više
Breaking News

Karleuša po ko zna koji put iznenadila javnost: Pokazala tetovažu na vrlo nezg0dnom mjestu – da li je moguće, pa dokle više

Moramo da kažemo kako je Jelena Karleuša godinama unazad na sebe skretala tako veliku pažnju medija, da je svake godine na svoje ime navlačila poneki skandaI. Sjetimo se da je ove godine prijavila svog supruga za nasiIje, a on je dobio zabranu prilaska pjevačici.

Nakon što se to snimirilo objavila je informacije kako se razvode, ali još uvijek nije došlo do razvoda. Ona je neko ko ima milionki bvroj pratioca na društvenim mrežama, ona nije prepoznatljiva i ipopularna samo na BaIkanu, o njoj pišu i svijetski mediji:

Iznad teksta možete da vidite fotografiju koju je nedavno objavila, pokazala je da ima tetovažu na jako osjetljivom mjestu. Zamsilite koliko boIi da se ovdje tetovira i kome još pada na pamet tu tetovirati se. Pokazala je s njom da iz njenih usta izlazi tako zvano zIo. – samo su neki od komentara ljudi. Drugi se pitaju da li je moguće da je to uradila i dokle će ona da iznenađuje ljude?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *