Uradio jagodice, mačje oči, siIikone u ustima, prava ženska starIeta: Evo kako danas izgleda Brendon - "šta uradi od sebe?" (Foto)
Breaking News

Uradio jagodice, mačje oči, siIikone u ustima, prava ženska starIeta: Evo kako danas izgleda Brendon – “šta uradi od sebe?” (Foto)

Da li znate ko je Brendon, tako zvana Brenda iz Zadruge? Naime, on je u rijaliti program veliki brat ušao kao nepoznat javnosti, tada je bio bez ijedne korekcije na svom tijelu i licu, a nakon izlaska iz velikog brata kada su ga ljudi zavoljeni, počeo je da se mijenja.

On je postao tako zvani rijaliti učesnik, rijaliti zvijezda i kako je vrijeme odmicalo bio je član sve više rijaliti programa, a sa svakim rijalitijem je na svom licu radio neke promjene, doveo je sebe do tog nivoa da ne liči na mladića koji je nepoznat ušao u prvi rijaliti.

Sada je rekao javno da se ne stidi svog izgleda uradio je mačije oči, jagodice, usne, i to je sve ono što njega čini sretnim. Mnogi kažu da je prije bio pravi frajer a da sada izgleda kao plastična starIeta. Pogledajte kako izgleda, a za više fotografija posjetite njegov profil na instagramu tamo je jako aktivan:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *