Dejan spakovao svoje stvari i otišao zauvijek: Nije mogao više da trpi Dalilino ponašanje, evo šta mu je na kvarno uradila - ne želi više da bude ni bIizu nje
Breaking News

Dejan spakovao svoje stvari i otišao zauvijek: Nije mogao više da trpi Dalilino ponašanje, evo šta mu je na kvarno uradila – ne želi više da bude ni bIizu nje

Moramo da kažemo kako je rijaliti program zadruga postao napokon nepredvidiv. Naime, do sada smo otprilike mogli pretpostaviti kako će se stvari odvijati, ali kada se Dalila pomirila sa Carem nakon svega, svi su ostali u š0ku, nije se to očkivalo tako brzo, ali nije im ni trajalo dugo.

Ona je imala inc1dent s njim, svi koji redovno prate rijaliti su mogli da vide kako je pIjuvao u lice, kako je vrijeđao, pored toga je gađao i fIašicom. Dejan svakako ne želi više da bude ni mali dio njenog života, pa je donio odluku da spakuje svoje stvari i zauvijek ode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Naime , na snimku iznad vidite kako prenosi svoje stvari dok ga zajednički prijatelj Dino pita :kome će dati svoju policu? Deki je odgovorio kako će da razmisli o tome, kao što se jasno čuje. Svi navijaju da on bude sa Aleksandrom učesnicom rijalitija već nekoliko godina, a oni su iz dana u dan sve bliži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *