Otkriven tajni plan Dalile Dragojević: Evo sa kojim ciljem je ušla u Zadrugu pet, on progovorio o svemu - raskrinkana pred kamerama (Video)
Breaking News

Otkriven tajni plan Dalile Dragojević: Evo sa kojim ciljem je ušla u Zadrugu pet, on progovorio o svemu – raskrinkana pred kamerama (Video)

Moramo da kažemo kako je Dalila Mujić, Dragojević raskrinkana pred kamerama kako smo naveli u samom naslovu. Postoje ljud koji su bili učesnici rijaliti programa, a onda napustili isti i uzeli sebi vremena da sve to malo bolje razumiju, a jedan od njih je Bane Đokoć koji je bio unutar zadruge a sada više nije.

Naime, Bane kaže kako smatra da je Dalila jedna izuzetno zIa ali i gIupa osoba, kako je prema njegovom mišjenju ona ušla da sve upropasti, da svima sve kaže, i iznese neke detalje iz života zadrugara, koje je mjesecima kopala, trudila se da sazna što više detalja o svima, a onda joj se desio šah mat, sve joj se obuilo o glavu kao bumeran, nije ni slutila da može takvo nešto da joj se desi.

Iznad teksta ima video snimak njegovog gostovanja u jednoj jako gledanoj emisiji, al juid su ga podržali u velikoj mjeri, naravno ima i onih koji se ne slažu s njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *