Ana Bekuta zatrudniIa sa samo 17 godina, sina ostavila u domu za nezbrinutu djecu: Svi su je osudiIi - nakon toliko godina progovorila o svojoj boInoj sudbini
Breaking News

Ana Bekuta zatrudniIa sa samo 17 godina, sina ostavila u domu za nezbrinutu djecu: Svi su je osudiIi – nakon toliko godina progovorila o svojoj boInoj sudbini

Ana Bekuta je svima poznata pjevačica, prije mnogo godina je otpočela svoju karijeru, koju je dovela do zavidnog nivoa, možemo da kažemo. Ona je imala jako boInu sudbinu i sama je jednom prilikom po prvi put rekla da dok je živa neće zaboraviti te neke momente kroz koje je prošla.

Kako vidite i sami u naslovu smo istakli da je jako mlada, sa samo 17 godina ostala u drugom stanju, dijete je rodila kao maIoljetna i nije imala uslova za život, pa su joj dijete izuzeli i ostavila ga je na kraju u d0mu. Krenula je onda da radi punom parom iako je bila mlada imala je cilj, da vrati sina, što je uspjela, nije joj trebalo dugo.

Njen sin joj to nikada nije zamjerio, svijestan je njene situacije od tada i da je to uradila jer je morala, a ne jer je željela. On kaže da je njegova majka najveći heroj i da mu je uvijek bila podrška i pružala ljubav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *