Ceca u š0ku, ne može da vjeruje šta se dešava: "Zar za tako kratko vrijeme.." - Anastasija objavila radosne vijesti, 0vo su svi dugo čekali (Foto)
Breaking News

Ceca u š0ku, ne može da vjeruje šta se dešava: “Zar za tako kratko vrijeme..” – Anastasija objavila radosne vijesti, 0vo su svi dugo čekali (Foto)

Kada pomenemo Anastasiju moramo da kazemo kako je zasigurno imala jako puno sreće jer se rodila u porodici Ražnatović koja joj je omogucila sve od malih nogu. Ona je još od malih nogu bila u svim medijima, jer je kćerka poznatih i javnih ličnosti. U jednom momentu je donijela odluku da krene stopama svoje majke i počene ozbiljno i profesionalno da se bavi pjevanjem.

Za svoj rođendan je svoju publiku obradovala sa dvije pjesme koje se sada kako imamo prilike da vidimo slušaju na svakom koraku. Ona je na svom storiju objavila radosne vijesti, kako je u jako kratkom vremenskom periodu dobila miIionske preglede na pjesmu po imenu IZVINI. Vjerujemo da je Ceca ponosna ali i iznenađena majka. Ona e još malo počela da rangira svojoj majci u rekordnim pregledima.

Anastasija je rekla da nikada nece izbacivati pjesdme tek tako, da više voli napraviti vremensku pauzu i izbaciti nešto kvalitetno, to je i dokazala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *