Udaje se Milica Todorović? Objavila ime mladoženje, tek kad vidite ko je u pitanju (Foto)
Breaking News

Udaje se Milica Todorović? Objavila ime mladoženje, tek kad vidite ko je u pitanju (Foto)

Milica je neko ko se voli šaliti i na njenim društvenim mrežama možete vidjeti šaljivi sadržaj.   Skoro je prekinula s dečkom, a mediji dosta vole da istražuju njen ljubavni život. Kao što je slučaj i sa drugim poznatim ličnostima.

Šta god da rade, s kim god da se viđaju, ne mogu to da drže u tajnosti. Milica je nedavno objavila story, tj. svoju sliku na kojoj je bila našminkana. S obzirom da je situacija takva kakva jeste, svi kozmetičari i frizeri nisu radili, pa je djevojkama bilo malo teže da se snađu u toj situaciji.

Milica je objavila svoju sliku i označila svog prijatelje Lazu koji je šminka. Dala mu je dobar prijedlog. Da je udata za njega, onda bi svaki dan bila ovako dobro našminkana. Njena objava je nasmijala mnoge.

Pjevačica je pričala da vrijeme u karantinu provodi sa porodicom i da sada barem imaju više vremena da provode zajedno i da se trude da se zabave.

Na pitanje kako reaguje zbog 0tkazanih nastupa, rekla je kako nije primjereno o tome pričati jer postoje ljudi kojima je dosta gore. 0tkazani nastupi i koncerti se ne trebaju uopšte ni porediti sa situacijom s kojom se većina nosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *