Nije ni Brena, ni Ceca: 0na je najbogatija pjevačica na Balkanu: Na nogama nosi zlatni sat, ima tri kućne pomoćnice (Foto)
Breaking News

Nije ni Brena, ni Ceca: 0na je najbogatija pjevačica na Balkanu: Na nogama nosi zlatni sat, ima tri kućne pomoćnice (Foto)

Nije Brena, nije Ceca, ona je najbogatija srpska pjevačica: Njeno ime je Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej. Udala se 2013.godine za IT stručnjaka Danijela Rokvića, koji ju je dvadeset godina stariji.

Dijana  želi biti poznata i snimila je nekoliko pjesama. Ipak, poznatija je po tome što se hvali bogatstvom. Zbog toga je često na meti 0suda. Na društvenim mrežama možete vidjeti da se hvali luksuzom, skupom odjećom i sl.

Njene izjave zato  često nailaze na ismijavanje. Jednom je čak izjavila da će u prodaju biti puštene lutke sa njenim likom i da će se dosta djevojčica obradovati tome.  Dijana se hvalila svojom kućom od 500 kvadratnih metara kao i garderoberom koji “vrijedi kao pola kuće.”

Izjavila je i kako želi čitav sprat pretvoriti u garderober.  Taj sprat bi trebao biti sav u staklu i ogledalima.  Pohvalila se i kako u svojoj kolekciji ima “Hermesovu Birkin torbu”  koja košta kao čak dva stana u Beogradu.

Naime, za ove torbe postoje liste čekanja, pa čak i do šest godina. Također se pohvalila sa skupim cipelama koje na sebi imaju “Roleks” satove, a koštaju 2.000 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *