Srbija g0ri zbog 0ve slike: Veljko objavio g0Iu sliku starIete Maje Marinković, evo šta je napisao ispod nje - šta će biti kada Maja sazna za 0vo (Foto)
Breaking News

Srbija g0ri zbog 0ve slike: Veljko objavio g0Iu sliku starIete Maje Marinković, evo šta je napisao ispod nje – šta će biti kada Maja sazna za 0vo (Foto)

Kada je sin Cece Raznatović u pitanju, svi znamo da on na sve teme daje svoje mišljenje javno. Nekoliko puta je izjavio neke stvari koje su zapaIile odmah sve društvene mreze i portale,  a njegova majka Ceca je rekla da se ona ne slaze uvijek s njegovim izlaganjima i objavama, ali da je on odrasla osoba koja misli ono što zeli i da ona nemoze uticati na njega više. Ona je rekla da ga je pustila da s ejavnosti predstavi onako kako on misli da je najbolje.

Nedavno je bio prozivan upravo zbog BaIaševića i izjava koje je o njemu dao, a sad je podijelio sliku od jedne stranice na kojoj se kao što smo u samom naslovu istakli nalazi učesnica rijaliti programa Maja Marinković. Na roj fotografiji je trebao da bude smiješan i šaljiv sadrzaj, ali svi su ga 0sudili, jer on voli kako kazu da ismi’java sve ljude. Pogledajte i sami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *