Velika tuga u srcu srpskog pjevača: Aca Lukas ne može da dođe sebi zbog stra'vičnih scena koje je vidio - po prvi put otvorio dušu za javnost (Foto)
Breaking News

Velika tuga u srcu srpskog pjevača: Aca Lukas ne može da dođe sebi zbog stra’vičnih scena koje je vidio – po prvi put otvorio dušu za javnost (Foto)

Kako imamo prilike da vidimo, mjesec dana je prošlo a film Dara iz Jasenovca na sr’spki svijet ostavlja velike utiske. Čak je Aca Lukas u toku jednog gostovanja rekao da je odgledao film i da nikako njega ne treba p0litizirati, nego predstaviti kao pravu reanost i istinu, jer se to desilo. On je poslije rekao da cijeli film ima jedan falš, a to je vrijeme koje je uloženo u snimanje i novaac.

On je rekao za takvo takmičenje za takav datum, morali su da uloze više novca morali su da odvoje više vremena, pa onda bi stvarno izgledalo kao da je i kod nas bilo 700 800 hiljada z’rtava. Lukas je pohvalio djevojcicu koja je glumila, rekao je da tu nema greške da bolju zasigurno nisu mogli naći. On je rekao da i s godinama gleda drugačije na sve to, da više neke stvari ne moze gledati, nego mijenja kanal, ali ovaj film je morao odlgedati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *