K0n konačno dao odgovor na pitanje koje muči mnoge građane: Zašto k0r0na brojke rastu unatoč vakcinaciji - evo o čemu se radi i šta nas čeka nakon vikenda (Foto)
Breaking News

K0n konačno dao odgovor na pitanje koje muči mnoge građane: Zašto k0r0na brojke rastu unatoč vakcinaciji – evo o čemu se radi i šta nas čeka nakon vikenda (Foto)

Kako stvari stoje, u Srbiji je mnogo vak+cinisanih ljudi, ali sve više je i za’razenih, pa se sada mnogi pitaju, kako u Srbiji tako i van nje, kako da raste broj za’razenih, ako je odavno porastao broj vak’cinisanih, da li to znači da te vak’cine ništa ne znače? I još bezbroj pitanja koje s eljudi pitaju, a K0n je kao i uvijek odlučio da ispred kriznog staba stane pred novinare i da pojasni ljudima zašto je to tako.

Naime, kako on kaze sama vakc’inacija je počela kada je virus bio jako prisutan, on je u zatvorenom prostoru (misleći na drzavu) i sami mtim s eširi, što je normalno, a vakc’ina d anema bilo bi još više za’razenih, naravno da one pomazu, pa da nemaju efekta ne bi ih plaćali toliko i trazili. Onda je dodao d aje najviše starijh vak0cinisano, a najmanje mladih, kji najviše šire v1rus. Rekao je da ako ovako nastave doći će do potpunog zat’varanja svega bar na 14 dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *