Dječak pokazao crtež u školi: Dva sata poslije poIicija mu uhasiIa majku - zbog crteža je dobila doživotnu r0biju - pogledajte i sami šta je nacrtao (Foto)
Breaking News

Dječak pokazao crtež u školi: Dva sata poslije poIicija mu uhasiIa majku – zbog crteža je dobila doživotnu r0biju – pogledajte i sami šta je nacrtao (Foto)

Amanda Lewis koja ima 35 godina je uradila nešto što je š0kiralo cijeli svijet. Ova informacija s eproširila nevjerovatnom brzinom, a sve je počelo kada je mali dječak dobio zadatak u školi da nacrta neki bitan događaj u njegovom zivotu. Moramo da nakomenemo kako on ima 7 godina  anekoliko mjeseci prije se desila navodna ne-sreća gdje se njegova sestra od 4 godine ugu’sila u bazenu, bar su svi mislili da je nesreća.

Dječak je acrtao kako njegova majka gu’si sestru u bazenu a uciteljica je odmah zvala p0liciju i socijalnog radnika. Dječak je sve priznao, a onda je učiteljica bila vjedok da je dječak od tog momneta ne.srece bio potpuno drugačiji nego prije. Majka je odmah zatvorena na dozivotni zatv0r, a kako prenose mediji u svojoj ćeliji je do sada već jednom pokušala da se ub1je.

Moramo da kazemo da je dječak u svakom smislu zaštićen i da je ovo bilo nešto što je morao da uradi i spasi mozda svoj zivot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *